Rusya Turistik Vize

Rusya Turistik Vize; En hızlı ve ucuz olan vize türü olup ziyaret amacınızın turizm olduğu durumlarda almanız gereken vizedir. Turist vizesi maksimum 30 günlüktür ve uzatılamaz. Fuar katılımcıları bu vize türünü kullanabilirler yine de ticari vize almaları tavsiye edilir.

  • Umuma Mahsus (Bordo) sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hizmet (Gri)pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Diplomatik (Siyah)pasaport sahipleri 90 güne kadar ki seyahatlerinde vizeden muaftır.

Acentamız sizin adınıza Rusya turistik vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

Rusya turistik vizeler belirttiğiniz tarihten itibaren başlangıçlı olup otel rezervasyonunuz kadar en fazla 30 günlük tek girişli yada 30 günlük çift girişli olarak alınabilmektedir.

Rusya Turistik Vize Başvurusu için Gerekli Evraklar

  • En az 8 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 2 Adet arka fonu beyaz 35x45 ölçülerinde biyometrik resim (Örnek Resim)
  • Önlü arkalı T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Rusya'da konaklayacağınız otel rezervasyonunuz (Fotokopisi)
  • İletişim bilgileriniz (Ev adresinizi ve Cep telefon numaranızı boş bir kağıda yazınız.)
  • Türkiye'deki iş bilgileriniz (İşyeri adı, Adresi, Telefon numarası ve İşyerindeki görevinizi boş bir kağıda yazınız.)

1-30 Günlük Turistik Vize

1-30 Günlük Rusya Turistik Vize Ücretleri

Vize Süresi Vize Tipi Giriş Sayısı İşlem Süresi Toplam Fiyat
1-30 Günlük / Normal Turistik 1 Girişli 5 İş Günü 175 USD
1-30 Günlük / Express Turistik 1 Girişli 2 İş Günü 260 USD
1-30 Günlük / Normal Turistik 2 Girişli 5 İş Günü 230 USD
1-30 Günlük / Express Turistik 2 Girişli 2 İş Günü 360 USD

Rusya Vize Bilgi ve İşlem Hattı:  Tel: 0212 589 63 05  -  Gsm: 0530 202 35 55